Соопштенија

26 септември 2022

Резултати од испитот по предметот „Културолошки туризам“

Испитот го положил кандидатот со бр. на индекс 16598 (оценка 8, финална ЕКТС оценка 10)


23 септември 2022

Одлука

За определување на висината на надоместокот за извршени административни и образовни услуги во зимскиот семестар во учебната 2022/2023 година


19 септември 2022

УПИС НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 


19 септември 2022

Резултати од испитите одржани на 14.09.2022 во септемвриска испитна сесија кај проф. д-р Милена Талеска


13 септември 2022

Резултати од испитот по предметот „Маркетинг во туризмот“

Испитот по предметот „Маркетинг во туризмот“ на насоката туризам, кај проф. д-р Татјана Петковска Мирчевска го положил кандидатот со индекс б6. 16600, со финална оцена 6 (шест). 


07 септември 2022

Термини за полагање на Англиски I, II, III и IV

Терминот за полагање на испитите Англиски I, II, III и IV се презакажува за на 13.09.2022 година со почеток од 9.00 часот


02 септември 2022

Известување за промена на термин за полагање на испити во втората декада кај проф. д-р Ивица Милевски

Испитите во втората декада кај проф. д-р Ивица Милевски ќе се одржат на 13.09.2022 (вторник) со почеток во 11 часот, со физичко присуство.

Просторијата ќе биде одредена пред да започне истпитот во зависност од бројот на студенти.

Испитите задолжително да се пријават во iknow системот. 

 


01 септември 2022

Известување за промена (исправка) на термин за полагање на испит по предметот „Маркетинг во туризмот“

Почитувани студенти, 

Испитот во втората декада по предметот „Маркетинг во туризмот“ ќе се одржи на 12.9.2022, со почеток од 11:00 часот, во просторија 95.

проф. д-р Татјана Петковска Мирчевска


25 август 2022

СТАТИСТИКА  август-септември 2022 испитна сесија

 ПРВА ДЕКАДА     02.09.2022 ВО 11 ЧАСОТ

 ВТОРА ДЕКАДА  16.09.2022 ВО 11 ЧАСОТ 


24 август 2022

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС

Документите под реден број 10 (Изјава за неподигање документи) и 13 (Изјава за неконкурирање на друг универзитет) од Упатството НЕ ТРЕБА да се прикачат во iKnow системот и во пратена порака на електронската адреса upisi-pmf@ukim.edu.mk


<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© 2022. Институт за географија, ПМФ, УКИМ, Скопје.